Je wilt toch ook variatie in de lunch , met ontbijt heb ik dat niet zo.
Blijf mijn Griekse yoghurt trouw met fruit .lekker en voedzaam en vitamienrijk zeker in de winter hard nodig voor de weerstand..met alleen een paar blauwe bessen red je het niet .
Maar ik heb portobello`s in huis en ook kastanjechampignons en ga er wat lekkers van maken.
mijn man vind het ook lekker maak het dan ook voor 2 personen.
Voor 2 personen.
2 portobello`s
2 kastanjechampignons
1 flinke lepel kaasspread(Philadelpia of huismerk)
1 lenteui
1 teen knoflook
kwart groene paprika
peterselie
peper
knoflookpoeder en uienpoeder extra
voor de pit een beetje chilipeper
paar plakjes camembert
paar takjes bieslook
Paddestoelen uithollen met een lepeltje, dit doen we in een kom
knoflook peterselie en lenteui klein snijden net als de paprika
Op de bieslook en camembert na alles bij elkaar mengen tot een homogenamassa
Vul de paddestoelen ermee
Leg er wat camembert op en plaats alles in het mandje van de airfryer
Ik zet de airfryer op 200 graden en 10 minuten
Hoefde beslist niet langer.
Strooi er nog wat bieslook over
En ze zijn me toch lekker ...superlekker
Reactie plaatsen
Reacties