Kruidige eieren je kunt ze eten bij het ontbijt ,lunch of als bijgerecht bij de hoofdmaaltijd
geinspireed vanuit het kookboek Falastin van de rechterhand van Ottolengi Sami Tamimi
Die maakte een Palestijns kookboek
Het is weer eens wat anders als een gekookt eitje mayonaise,hoewel dat is ook lekker.
Ik maak het voor 2 dagen en eet het als lunch bij een salade
Voor 4 eieren
1 lepel citroensap
1 lepel olijfolie
1 lepel za `atar
zwarte peper
chili vlokken (liefst van Aleppo of Turkije)
lente ui
Kook de eieren hard 6 a 7 minuten ,niet te hard
Maak een mengsel van de olijfolie met citroensap en de za `atar
snijd of knip de lenteui
Eieren laten schrikken met koud water en pel de eieren
Breek of snijde de eieren in vieren
Doe het za`a tar mengsel over de eieren
peper en chililokken naar smaak en de lente ui
Geniet van de kruidige eieren
Reactie plaatsen
Reacties