Ik heb Heekfilet in huis ,maar je kunt het met elke witvis maken ...
Nee niet die smakeloze Tilapia of Pangafilet ..Ik heb gezien hoe de vis gekweekt word en die vis komt er bij ons niet in.
Ik zal er niemand op aanvallen die wel deze vis eet ,want het is goedkoop.
Van Heek worden ook wel de lekkerbekkies gebakken ...maar nog even khb volhouden en bak het in de olijfolie zonder toevoegingen wel met kruiden ,het gaat heel erg goed.
Vis met prei is een hele goede combi en zeker de saus door de prei is mmmmm.
Voor 2 pers.
Heek 3 ons
2 stangen prei
roomboter
olijfolie
chilipeper
peper
basilicumsausje
Prei moet je goed schoonwassen er zit veel zand in
Prei in plakjes snijden.
Roomboter is de koekenpan laten smelten en de prei erin en laat het smoren op half hoog vuur, strooi er peper op
Olijfolie in de pan chilipeper of gewonen peper op de vis , de vis kan gebakken worden
Het is geen dik stuk dus zo klaar om en om bakken.
Als de prei gaar is een paar lepels saus door de prei en even goed doorroeren.
De vis leggen we op de prei en blijft zo nog warm.
Vergis je niet in de foto ..je ziet ook andere groente die plaats ik op een andere pagina,
we aten er ook paksoi bij met gamba`s.
Bordje vol lekkere groenten en vis .
Reactie plaatsen
Reacties