Bloemkool risotto maak ik nu als bijgerecht
Lekker veel groente en het is vullend.
Voor deze vliegensvlugge risotto heb je nodig;
voor 2 personen;
Kwart bloemkool waar je boemkoolrijst van maakt
lente ui
8 champignons
1 grote lepel zuivelspread
1 lepel geraspte kaas
peper
knoflookpoeder
half glas witte wijn
halve z/a groente bouillontablet
20 gram roomboter
Koop je liever bloemkoolrijst ook prima hoor , ik maak het zelf weet ik hoe vers het is.
Roomboter in de pan
Champignons in plakken snijden en de plakjes bakken in de roomboter.
als ze gekleurd zijn witte wijn erbij en de kruiden.
Even goed omroeren en de bloemkoolrijst kan erbij.
Laat het een paar minuten meestoven na 3 minuten is de bloemkoolrijst gaar
Lepel zuivelspread er door heen roeren
Lenteui erdoor en de peterselie
Op het laatst wat geraspte kaas erdoor
Eet smakelijk
Reactie plaatsen
Reacties