Bloemkool risotto maak ik nu als bijgerecht 

Lekker veel groente en het is vullend.

Voor deze vliegensvlugge risotto heb je nodig;

 


voor 2 personen;

Kwart bloemkool waar je boemkoolrijst van maakt

lente ui

8 champignons

1 grote lepel zuivelspread

1 lepel geraspte kaas

peper

knoflookpoeder

half glas witte wijn

halve z/a groente bouillontablet

20 gram roomboter


Koop je liever bloemkoolrijst ook prima hoor , ik maak het zelf weet ik hoe vers het is.

 

Roomboter in de pan 

Champignons in plakken snijden en de plakjes bakken in de roomboter.

als ze gekleurd zijn witte wijn erbij en de kruiden.

Even goed omroeren en de bloemkoolrijst kan erbij.

Laat het een paar minuten meestoven  na 3 minuten is de bloemkoolrijst gaar

 Lepel zuivelspread er door heen roeren 

Lenteui erdoor en de peterselie

Op het laatst wat geraspte kaas erdoor

 

 

Eet smakelijk

 



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.