Dit is ideaal voor de camping..alles op 1 schaal het gaat de oven in die zijn werk doet,
Maar ook tuis maak ik zo`n gerecht graag...Je kunt er de groente voor nemen die je lekker vind en ook de kruiden
Ik laat hier mijn manier zien.
Veel groente met kabeljauwfilet ,lekker gekruid heel klein beetje tahinsaus gemaakt ..ik heb niet zoveel tahin bij me dus ik ben er zuinig mee.
Ik heb wat zongedroogde tomaatjes over ..mijn man vind het lekker..ik leg ze op de vis..krijgt het toch de smaak en mijn man mag ze verder opeten.
Wat we nodig hebben voor deze traybake voor 2 personen ;
kwart bloemkool
1 courgette
1 ui
12 kleine smaaktomaatjes
1 grote zoete aardappel of 3 kleine zoete aardappeltjes
250 gram kabeljauwfilet
knoflook ui poeder
peper
komijnpoeder
garam massala zeker een theelepel
olijfolie
citroensap
Bloemkool in grove stukken snijden
courgette in plakken snijden
zoete aardappel schillen en in blokjes snijden
ui in ringen snijden
oven voorverwarmenop 200 graden
Bakpapier op de ovenplaat leggen groente er over verdelen ook de smaaktomaatjes erbij leggen
Alles kruiden en kruid naar eigen smaak zoveel als je wilt en lekker vind...maar garam Massala is erg lekker die moet erop.
Schud er wat olijfolie over en plaats de ovenplaat 20 minuten in de oven
Vis kruiden met citroensap paprikapoeder komijnpoeder en ui knoflookpoeder en wat olijfolie..doe het even apart in een kommetje heel klein beetje tomaten puree erbij en kwast de vis er mee in.
Na 20 minuten leg de vis boven op de groente en de ovenplaat gaat de oven in nog eens voor 10 minuten.
Vis is gaar groente is gaar ...lekker eten...beetje tahinsaus erover ...smullen maar
Zo makkelijk alles in èèn op 1 plaat....Ik zeg ; EET SMAKELIJK!!!!
Reactie plaatsen
Reacties