Als lunch in de winter wil ik voornamelijk iets dat het warm is...
Salade lekker als het warm is en dan ook niet elke dag.
Ik wil nog wat kg`tjes kwijt en dan ga ik niet beginnen nog aan bakprobeersels.
Die receptjes staan ook op de andere site zoals pindakaasbrood, wolkenbroodjes enz.
Maar een gevulde potobello daar heb ik wel zin in
Ik heb de tijd want je moet er even tijd insteken en als je werkt kun je het wel een dag van tevoren maken..
Ik heb er 2 gemaakt zal morgen testen of het koud ook lekker is.
Je kunt een protobello vullen met alles wat je lekker vind spinazie met roomkaas enz.
Ik heb voor deze optie vandaag gekozen;
Voor 2 portobello`s
1 sjalot
1 teen knoflook
kleine Spaanse peper
snoepparika (halve paprika)
1 lente ui
chilivlokken
lepel pijnboompitten
handje geraspte kaas
Half bakje zuivelspread
olijfolie
Oven voorverwarmen op 200graden
Sjalot ui peper en paprika klein snijden en even aanbakken in de koekenpan.tot alles zacht is
Steeltje van de portobello eruit halen even klein snijden en meebakken.
Zuivelspread in een kom ,groente mengsel erbij lenteui erboven klein knippen
Chilivlokken er door en wat pijnboompitten
Alles goed door elkaar scheppen
Portobello`s in een ovenschaal ,ik doe er meestal alu folie in
Vul ze met het mengsel de rest van de pijnboompitjes erover en de geraspte kaas
Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.
Daarna is alles gaar het ruikt lekker .
Ik ga wat sla en tomaatjes op mijn bord leggen en lekker eten ...
Aan 1 heb je meer als genoeg.....en lekker!!!!
Reactie plaatsen
Reacties