Wat heb ik gesmuld van deze pizza...waarom heb ik deze nooit eerder gemaakt ??
Dat vraag ik me af.
Ik heb weleens khb pizza`s voorbij zien komen van mozzarella of van bloemkool ...dat was mijn ding niet .
Maar wel van de wraps waarom zou je ze altijd oprollen dit kun je er ook mee maken.
Ik heb als lunch een hele gezonde variatie gemaakt ,
maar het kan ook met tonijn of wat je lekker vind.
Met tonijn ga ik zeker ook binnenkort eens maken , ik heb de smaak te pakken hahaha.
Wat heb gebruikt;
1 Atkins wrap
heel klein beete gezeefde tomaten(uit pakje)
klein lepeltje Harissa (voor de pit)
150 gram spinazie
halve bol mozzarella
Handje geraspte mozzarella
paar smaaktomaatjes
verse basilicum
oregano
zwarte peper
knoflookpoeder
olijfolie
Oven voorverwarmen op 200graden.
Op de ovenplaat bakpapier leggen en de wrap.
Spinazie wokken in olijfolie ik strooi er knoflookpoeder en zwarte peper over.
Gezeefde tomaten met harissa mengen en uitsmeren over de wrap.
Gewokte spinazie klein snijden, en als het wat afgekoelt is goed uitknijpen.
Doe de spinazie in een schaal en meng het met geraspte mozzarella.
De spinazie kan gelijk op de wrap.
Tomaatjes in drieën snijden en verdelen op de spinazie ,
zwarte peper strooien en de gedroogde oregano..blaadjes basilicum bij de tomaatjes leggen .
Snijd de mozzarella in stukken en verdeel of de pizza.
Ik doe daar nog wat zwarte peper op en wat druppels olijfolie.
Schuif de pizza voor 20 minuten de oven in .
Het gaat ruiken naar pizza...mmmmm.
En dan kan de pizza de oven uit en gaan we smullen .
Reactie plaatsen
Reacties