Ik ben een liefhebber van aubergine en ook deze manier is weer een smaakbeleving
Ook met aubergines kun je vele kanten op
Ik ben met dit gerecht geinspireerd door Ottolengi..
Deze man doet zoveel fantastische dingen met groente
Voor 2 personen
1 aubergine
peper
uienpoeder
knoflookpoeder
olijfolie
Labne
amandelen
munt
granaatappelpitjes
Oven voor verwarmen op 200 graden
Snijd de aubergine in tweeën laat de steelaanzet er aan zitten.
Met een scherp mes kruisling insnijden tot schil...laat die vooral intact
Bakpapier op de bakplaat en leg de aubergines erop
kruiden en flink sprenkelen met de olijfolie.
De schaal kan de oven in
Ondertussen amandelen roosteren in een droge koekenpan
Na 45 minuten is de aubergine mooi buin en zacht
Besmeer de aubergine met de Labne en strooi er wat geroosterde amandelen over
munt en granaatappelpitjes
dat word smullen.
Hieronder de links van de gerechten die we bij de maaltijd aten.
Reactie plaatsen
Reacties