Vandaag een test ...een wrap van Atkins die laag in koolhydraten is , en of het dan ook nog lekker is .

Ik kan volmondig ja zeggen ,omdat ik nog veel wil afvallen neem ik er èèn ...

Ben je op gewicht neem er gerust 2 stuks.


Links de koolhydraten in een Atkinswrap in 1 wrap .4.4g koolhydraten

In  de volkoren wrap   voor mijn man           1 wrap 28.7g koolhydraten...Dat scheelt even

Klik op de afbeelding voor vergroting



Nu nog iets lekkers  er van maken....Ik lust echt geen avocado dus ook niks van Mexiaanse quacemole.

Dus geen Mexiacaanse wraps voor mij.

Het kan heel gezond zijn maar niet voor mij.

Het vlees voor de wraps maak ik dit keer Marokkaans gekruid met een lekker sausje.

Wat hebben we nodig voor 2 personen voor de kipfilet;

 

300 gr kipdijfilet of kipfilet

sjalot

halve paprika

2 theelepels Ras el Hanout

peper

citroensap

olijfolie

 


Kipfilet in reepjes snijden  met de kruiden en citroen  mengen en een paar uur wegzetten

Sjalot en paprika klein snijden apart houden.

Citroen zorgt ervoor dat het vlees lekker mals blijft..en ook lekker smaakt.



Saus ;

2 lepels Zaanse mayonaise 

2 lepels Griekse yoghurt

1 lepel crème frache

2 tenen knoflook

1 lepel citroensap

1 flinke theelepel sumac

peper. 


Knoflook door de knoflookpers .alles bij elkaar en goed doorroeren.

 

Sumac en Ras el Hanout bij de Marokaanse of Turkse winkel te koop.


paprika en ui in ringen snijden en sla in een schaal doen


De wraps bak ik gelijk met het vlees  even warm in een koekenpan ..gaat heel goed paar minuten om en om draaien.

Vlees bak ik op hoog vuur in olijfolie met paprika en ui.

Tot het vlees mooi gekleurd is en gaar is, dan zijn de wraps ook klaar en we gaan de wraps lekker vullen.

Met wat van die heerlijke saus erop.

 

En we hebben allebei heerlijk gegeten ..Ik heb nog een extra portie sla genomen met vlees en de lekkere saus.







Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.