Vandaag een test ...een wrap van Atkins die laag in koolhydraten is , en of het dan ook nog lekker is .
Ik kan volmondig ja zeggen ,omdat ik nog veel wil afvallen neem ik er èèn ...
Ben je op gewicht neem er gerust 2 stuks.
Links de koolhydraten in een Atkinswrap in 1 wrap .4.4g koolhydraten
In de volkoren wrap voor mijn man 1 wrap 28.7g koolhydraten...Dat scheelt even
Klik op de afbeelding voor vergroting
Nu nog iets lekkers er van maken....Ik lust echt geen avocado dus ook niks van Mexiaanse quacemole.
Dus geen Mexiacaanse wraps voor mij.
Het kan heel gezond zijn maar niet voor mij.
Het vlees voor de wraps maak ik dit keer Marokkaans gekruid met een lekker sausje.
Wat hebben we nodig voor 2 personen voor de kipfilet;
300 gr kipdijfilet of kipfilet
sjalot
halve paprika
2 theelepels Ras el Hanout
peper
citroensap
olijfolie
Kipfilet in reepjes snijden met de kruiden en citroen mengen en een paar uur wegzetten
Sjalot en paprika klein snijden apart houden.
Citroen zorgt ervoor dat het vlees lekker mals blijft..en ook lekker smaakt.
Saus ;
2 lepels Zaanse mayonaise
2 lepels Griekse yoghurt
1 lepel crème frache
2 tenen knoflook
1 lepel citroensap
1 flinke theelepel sumac
peper.
Knoflook door de knoflookpers .alles bij elkaar en goed doorroeren.
Sumac en Ras el Hanout bij de Marokaanse of Turkse winkel te koop.
paprika en ui in ringen snijden en sla in een schaal doen
De wraps bak ik gelijk met het vlees even warm in een koekenpan ..gaat heel goed paar minuten om en om draaien.
Vlees bak ik op hoog vuur in olijfolie met paprika en ui.
Tot het vlees mooi gekleurd is en gaar is, dan zijn de wraps ook klaar en we gaan de wraps lekker vullen.
Met wat van die heerlijke saus erop.
En we hebben allebei heerlijk gegeten ..Ik heb nog een extra portie sla genomen met vlees en de lekkere saus.
Reactie plaatsen
Reacties