Kabeljauw fijn  stukje vis ,het is wat duurder als tilapia maar stukken lekkerder en ze zwemmen vrij in zee .

En ook vis kun je op vele manieren klaar maken,

Dit keer ging hij in de oven goed gekruid  en er gaat dukkah over word het lekker knapperig

 



Wat heb ik nodig voor 2 personen;

2 stukken kabeljauw

paar tenen knoflook

paar lepels citroensap

paar lepels olijfolie

peper

groene zalmkruiden (euroma)

harissaolie zonder ahornsiroop

dukkah


Oven voorverwarmen op 200 graden

In de ovenschaal doe ik alu folie, plakt de vis niet vast aan de schaal ,sprenkel er even 

olijfolie op 

De vis kruiden met alle droge kruiden aan beide zijden

leg er de gesneden tenen  knoflook op en sprenkel er wat harissa olie op

Plaats de schotel in de oven voor 15 minuten

Schotel uit de oven  en strooi er de dukkah over .

Eet smakelijk!!





Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb