Kabeljauw fijn stukje vis ,het is wat duurder als tilapia maar stukken lekkerder en ze zwemmen vrij in zee .
En ook vis kun je op vele manieren klaar maken,
Dit keer ging hij in de oven goed gekruid en er gaat dukkah over word het lekker knapperig
Wat heb ik nodig voor 2 personen;
2 stukken kabeljauw
paar tenen knoflook
paar lepels citroensap
paar lepels olijfolie
peper
groene zalmkruiden (euroma)
harissaolie zonder ahornsiroop
dukkah
Oven voorverwarmen op 200 graden
In de ovenschaal doe ik alu folie, plakt de vis niet vast aan de schaal ,sprenkel er even
olijfolie op
De vis kruiden met alle droge kruiden aan beide zijden
leg er de gesneden tenen knoflook op en sprenkel er wat harissa olie op
Plaats de schotel in de oven voor 15 minuten
Schotel uit de oven en strooi er de dukkah over .
Eet smakelijk!!
Reactie plaatsen
Reacties