Ik heb quiche gemaakt en had van alles over
Zonde om weg te gooien toch?
En de combinatie was zo goed...het was mijn aller lekkerste eitje ever.
Jammer dat ik zo weinig over had...en ik deed eigenlijk maar wat.
Ik had van 2 eieren en 1 lepel crème frache een mengsel gemaakt wat over mini quiches ging.
Dus er was misschien maar 1 ei van over .
Ik ga het zo op schrijven dat je een behoorlijke omelet heb.
2 eieren
1 grote lepel crème frache
olijfolie
handje spinazie
1 a 2 rondjes geitenkaas
chilivlokken
nigellazaad (Zwarte Komijn)smaak is anders als normaal komijnzaad,is niet te vergelijken
Ziet er uit als maanzaad.
Te koop bij de Marokkaanse Supermarkt of online
Meng de eieren met de crème frache ,ik neem hier altijd de staafmixer voor.
Olijfolie in de pan, eiermengsel erinals olie heet is.
Druk er een handje spinazie in .
Verdeel de geitenkaas.
Harissolie erover druppelen.
en de nigellezaad erover strooien en eventueel chilivlokken.
Het is vlug gaar.
Lekker smullen ervan ...Ik heb nog nooit zo`n lekker eitje gegegeten
Reactie plaatsen
Reacties