Ziet er lekker uit hè...Ik heb restjes verwerkt , halve zak spinazie , tauge...halve Spaanse peper
Maak er wat van
En dat heb ik gedaan en het was superlekker en voedzaam
Wat heb ik gebruikt;
100gram spinazie
100gram tauge
halve Spaanse peper ....je mag de pitjes eruit halen
klein blikje tonijn
1 teen knoflook
1 sjalot
1 gekookt ei
klein handje cashewnoten
chili olie, of piripiri (heb je het niet ,beetje harissa voor de pit)
olijfolie
Spinazie en tauge hoef je maar even te wokken .
Ui knoflook en spaanse peper klein snijden en bakken in de hete olijfolie ..de tonijn toevoegen even omscheppen en tauge en spinazie kan erbij.
Spinazie slinkt tauge proberen knapperig te houden,
Dus kort bakken .
cashewnoten toevoegen.
Zorg dat je ei gepeld is .
Groente op het bord
Ei erop en een beetje chili olie of wat je lekker vind erop laten druppelen
Kan ook altijd nog wat door de spinazie
En zo is mijn lekkere bordje eten klaar,
Vlug wat foto`s nemen ik wil niet dat het afkoelt,
En dan lekker eten,
Het is ook lekker als bijgerecht bij je oosterse maaltijd.
Reactie plaatsen
Reacties