Ziet er lekker uit hè...Ik heb restjes verwerkt , halve zak spinazie , tauge...halve Spaanse peper

Maak er wat van

En dat heb ik gedaan en het was superlekker en voedzaam


Wat heb ik gebruikt;

100gram spinazie

100gram tauge

halve Spaanse peper ....je mag de pitjes eruit halen

klein blikje tonijn

1 teen knoflook

1 sjalot

1 gekookt ei

klein handje cashewnoten

chili olie, of piripiri (heb je het niet ,beetje harissa voor de pit)

olijfolie


Spinazie en tauge hoef je maar even te wokken .

 

Ui knoflook en spaanse peper klein snijden en bakken in de hete olijfolie ..de tonijn toevoegen even  omscheppen en tauge en spinazie kan erbij.

Spinazie  slinkt tauge proberen knapperig te houden,

Dus kort bakken .

cashewnoten toevoegen.

Zorg dat je ei gepeld is .

Groente op het bord

Ei erop en een beetje chili olie of wat je lekker vind erop laten druppelen

Kan ook altijd nog wat door de spinazie 

En zo is mijn lekkere bordje eten klaar,

Vlug wat foto`s nemen ik wil niet dat het afkoelt,

En dan lekker eten,

 

Het is ook lekker als bijgerecht bij je oosterse maaltijd.



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb