Gado gado met sàte en die pindasaus heerlijk. Niet elke week eten, Khb kan het net
Het is een Indonesische salade er zit altijd een koolsoort bij ,ik had bloemkool ei en verscheidene grooente wat je lekker vind en pindasaus hoort er echt bij..
Tofu kan ook nog ..ik had het niet en in corona tijd ga je niet vooor 1 ding naar de winkel
Ik had veel zin in sate..
Het is eigenlijk heel gezond ,het vult goed
Wat hebben we nodig voor 2 personen.
Eigenlijk de groente die je zelf lekker vind of wat je over heb
En je kunt het elke keer anders maken.
150 gram spercieboontjes
2 ons bloemkool
bakje tauge
handjes wortels of spitskool
stuk komkommer
2 eieren
halve paprika
lente ui
pindasaus
satè
Groente voorkoken zoals boontjes wortels en bloemkool
daarna laat afkoelen.
Spitskool of Chinese kool even wokken, ik vind het lekker met wat kerriepoeder en peper.
Tauge even kokend water over heen gieten en weer af laten koelen.
Komkommer in plakjes snijden en wil je tomaatjes en paprika alleen maar snijwerk
eieren hard koken een minuut of 7.
Als je het maakt voor een grote groep kun je het verdelen op schalen , voor ons tweetjes maak ik een bordje op.
Het is winter en de sate staat te bakken op een grilletje onder de wasemkap
pindasaus is klaar .
Doe wat pindasaus over de groente ei erop leggen.
satè gaar en mooi bruin leg ook op de bordjes, pindasaus erover wat gesneden lenteui erover en sesamzaadjes.
Of je neemt kipvleugels marineer ze en bak in airfryer of oven .
Mey kipkluifjes ook erg lekker ..eerst even goed marineren
Maak jouw eigen website met JouwWeb