Deze romige witte aspergesalde is erg lekker...geen poespas alleen ei er door en een salade saus gemaakt het is zo klaar.
Ik heb dan ook 2 dagen achter elkaar asperges gegeten, maar wij vinden het geen straf , de ene keer heb ik alles gekookt en eten we het lekker met een sausje en zalm.
Bewaar de rest voor de salade.
voor 2 pers.
400 gram asperges
1 hardgekookt ei
1 teen knoflook
lente ui
bieslook
peterselie
peper
1 lepels citroensap
2 lepels mayonaise
1 lepel crème frache
Asperges in hapklare stukjes snijden
knoflook heel fijn snijden .
ei in stukjes snijden .
Alles mengen voor de saladesaus .
Even omscheppen en zet het een paar uur in de koeling.
Je kunt het overal voor gebruiken bij de BBQ , als bijgerecht.
Als groentegerecht bij een lekker stuk vlees of vis.
Reactie plaatsen
Reacties