Deze romige witte aspergesalde is erg lekker...geen poespas  alleen ei er door en een salade saus gemaakt het is zo klaar.

Ik heb dan ook  2 dagen achter elkaar asperges gegeten, maar wij vinden het geen straf , de ene keer heb ik alles gekookt en eten we het lekker met een sausje en zalm.

Bewaar de rest voor de salade.

voor 2 pers.

 

400 gram asperges

1 hardgekookt ei

1 teen knoflook

lente ui

bieslook

peterselie

peper

1 lepels citroensap

2 lepels mayonaise 

1 lepel crème frache


Asperges in hapklare stukjes snijden 

knoflook heel fijn snijden .

ei in stukjes snijden .

Alles mengen voor de saladesaus .

 

Even omscheppen en zet  het een paar uur in de koeling.

 

Je kunt het overal voor gebruiken bij de BBQ , als bijgerecht.

Als groentegerecht bij een lekker stuk vlees of vis.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.