Een lekkere ovenschotel waar alles inzit, van pittig kifilet spercieboontjes, paprika en champignons en leg je hier normaal aardappelpuree op nu doen we er knolselderijpuree op

veel lekkerder...meer smaak.

Het geeft je ook een vol gevoel

Veel kun je van tevoren maken ,de knolsederij puree alvast de boontjes koken 

kipfilet kruiden en bakken ..Hef je niet zo lang in de keuken achter elkaar te staan

Wat heb je nodig voor 2 pers.

300 gram kipdijfilet of kipfilet

3 ons spercieboontjes

1 gele paprika

150 gram champignons

knolselderij voor de puree

1 lepel cremè frache

100  ml kookroom

2 knolooktenen

have Spaanse peper

lente ui

halve z/a groente bouillontablet 

olijfolie

geraspte mozzarella kaas

 

kruiden voor kip;

2 theelepels za atar

2 theelepels garam massala

1 theelepel paprikapoeder

1 theelepl uienpoeder

1 theelepel zwarte peper




Alle groenten schoon maken en snijden 

Boontjes gaar koken

alle kruiden bij de kip en goed mengen 

Ondertussen de knolselderij klaar maken voor puree

Olijfolie in een wokpan en de kip aanbakken 

knoflook en Spaanse peper kan erbij

Plakjes champignon mee bakken en de paprika kan erbij

laat het 10 minuten bakken en kleuren

lepel crème frache erbij en de kookroom

de halve bouillontablet erbij 

Boontjes gaar en af gegoten kunnen ze bij het vlees

Roer het goed door

 

Oven voor verwarmen op 180 graden



 Ovenschaal invetten en kip groente gerecht  kan in de ovenschaal.

lenteui er over strooien

de knolselderijpuree erboven op verdelen.

geraspte kaas erover en de schaal kan de oven in.

20 minuten op 180 graden.








Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.