Een lekkere ovenschotel waar alles inzit, van pittig kifilet spercieboontjes, paprika en champignons en leg je hier normaal aardappelpuree op nu doen we er knolselderijpuree op
veel lekkerder...meer smaak.
Het geeft je ook een vol gevoel
Veel kun je van tevoren maken ,de knolsederij puree alvast de boontjes koken
kipfilet kruiden en bakken ..Hef je niet zo lang in de keuken achter elkaar te staan
Wat heb je nodig voor 2 pers.
300 gram kipdijfilet of kipfilet
3 ons spercieboontjes
1 gele paprika
150 gram champignons
knolselderij voor de puree
1 lepel cremè frache
100 ml kookroom
2 knolooktenen
have Spaanse peper
lente ui
halve z/a groente bouillontablet
olijfolie
geraspte mozzarella kaas
kruiden voor kip;
2 theelepels za atar
2 theelepels garam massala
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepl uienpoeder
1 theelepel zwarte peper
Alle groenten schoon maken en snijden
Boontjes gaar koken
alle kruiden bij de kip en goed mengen
Ondertussen de knolselderij klaar maken voor puree
Olijfolie in een wokpan en de kip aanbakken
knoflook en Spaanse peper kan erbij
Plakjes champignon mee bakken en de paprika kan erbij
laat het 10 minuten bakken en kleuren
lepel crème frache erbij en de kookroom
de halve bouillontablet erbij
Boontjes gaar en af gegoten kunnen ze bij het vlees
Roer het goed door
Oven voor verwarmen op 180 graden
Ovenschaal invetten en kip groente gerecht kan in de ovenschaal.
lenteui er over strooien
de knolselderijpuree erboven op verdelen.
geraspte kaas erover en de schaal kan de oven in.
20 minuten op 180 graden.
Reactie plaatsen
Reacties