Het is bijna Pasen en wat hoort daarbij??? Juist een eiersalade.
Niet uit de winkel ,lekker zelf maken is niet moeilijk en veel lekkerder
Kruiden zoals je het zelf lekker vind,en het is niet zo zoet,
de meeste salades die je koopt zijn zo zoet.
En ook zonder zout erg lekker.
5 eieren
sjalotje fijn gesnipperd
1 flinke teen knoflook heel klein gesneden
1 grote zoutarme augurk (Kesbeeke)
desserlepel zoutarme mosterd
Mayonaise.
Wil je het niet te vet ,neem dan de helft mayonaise en de andere helft met dikke Griekse yoghurt...Het is wat frisser en niet zo machtig
Bieslook ...fijn geknipt
paprikapoeder
kerrie.
peper uit de molen
wil je pittige eiersalade ;gemalen chilivlokken
Eieren hard koken in ongeveer 8 minuten laten schrikken en afkoelen
in kleine stukjes snijden.
Mengen met alle ingrediënten, tijdje in de ijskast dat de smaken zich mengen
heerlijk op plakjes komkommer en of vul er een minpaprikaatje mee .
Eiersalade is natuurlijk altijd lekker en je kunt het altijd en overal eten ,dus ook lekker in de zomer...lekker fris
Maak jouw eigen website met JouwWeb