Het is bijna Pasen en wat hoort daarbij??? Juist een eiersalade.
Niet uit de winkel ,lekker zelf maken is niet moeilijk en veel lekkerder.
Kruiden zoals je het zelf lekker vind,en het is niet zo zoet,
de meeste salades die te koop zijn zijn zo zoet
En ook zonder zout erg lekker.
5 eieren
sjalotje fijn gesnipperd
1 flinke teen knoflook heel klein gesneden
1 grote zoutarme augurk (Kesbeeke)
desserlepel zoutarme mosterd
1 lepel Mayonaise.
2 lepels Griekse yoghurt
Bieslook ...fijn geknipt
paprikapoeder
kerrie.
peper uit de molen
wil je pittige eiersalade ;gemalen chilivlokken
Eieren hard koken in ongeveer 8 minuten laten schrikken en afkoelen
in kleine stukjes snijden.
Mengen met alle ingrediënten, tijdje in de ijskast dat de smaken zich mengen
Heerlijk op plakjes komkommer ,of vul een mini paprikaatje ermee
Eiersalade is natuurlijk altijd lekker en je kunt het altijd en overal eten ,dus ook lekker in de zomer...lekker fris
En weer is het Pasen en ik heb wat andere kruiden gebruikt bij deze eiersalade
Niet teveel veranderd een beetje maar een eenvoudige eiersalde;
3 eieren
1 lepel mayonaise
1 lepel Griekse yoghurt
dessertlepel z/a mosterd
1lenteui
peterselie
peper
grove chilipeper
kerriepoeder
Alles klein snijden eieren grof snijden
Meng alles door elkaar...zet het een nachtje weg dan is het de dag erop nog lekkerder.
geniet ervan ...ook lekker bij asperges
Reactie plaatsen
Reacties