Het is bijna Pasen en wat hoort daarbij??? Juist een eiersalade.

Niet uit de winkel ,lekker zelf maken is niet moeilijk en veel lekkerder.

Kruiden zoals je het zelf lekker vind,en het is niet zo zoet,

de meeste salades die te koop zijn zijn zo zoet 

En ook zonder zout erg lekker.

 

5 eieren

sjalotje fijn gesnipperd

1 flinke teen knoflook heel klein gesneden

1 grote zoutarme augurk (Kesbeeke)

desserlepel zoutarme mosterd

  1 lepel Mayonaise.

2 lepels Griekse yoghurt

Bieslook ...fijn geknipt

paprikapoeder

kerrie.

peper uit de molen

wil je pittige eiersalade ;gemalen chilivlokken

 

Eieren hard koken in ongeveer 8 minuten  laten schrikken en afkoelen

in kleine stukjes snijden.

Mengen met alle ingrediënten, tijdje in de ijskast dat de smaken zich mengen 

Heerlijk op plakjes komkommer ,of vul een mini paprikaatje ermee



Eiersalade is natuurlijk altijd lekker  en je kunt het altijd en overal eten ,dus ook lekker in de zomer...lekker fris

En weer is het Pasen en ik heb wat andere kruiden gebruikt bij deze eiersalade

Niet teveel veranderd een beetje maar   een eenvoudige eiersalde;

3 eieren

1 lepel mayonaise

1 lepel Griekse yoghurt

dessertlepel z/a mosterd

1lenteui

peterselie

peper

grove chilipeper

kerriepoeder

Alles klein snijden eieren grof snijden

Meng alles door elkaar...zet het een nachtje weg dan is het de dag erop nog lekkerder.

geniet ervan ...ook lekker bij asperges

 



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.