Limabonen puree is vlug klaar ,weer eens wat anders dan  knolselderijpuree die ook heel lekker is .

Blik open , in de keukenmachine of  staafmachine pureren .

even opwarmen klaar .

Er zitten veel eiwitten en vezels in.

Oke ik maak het lekker met wat gekruide olijfolie.


Wat hebben we nodig

1 blik Limabonen (Jumbo )

1 lepel citroensap

1 lepel olijfolie

paar lepels water


Gekruide olijfolie

2 lepels olijfolie

chilivlokken naar smaak

uien of knoflook pijpjes anders knoflookpoeder

Provincaanse kruiden 

 



We gaan beginnen ;het is vlug klaar er zit vrij weinig zout in een blik Lima bonen maar ik spoel ze toch een keer .

Limabonen in vergiet even met koud water spoelen,

Doe in  je machine die er een puree van maakt met olijfolie citroensap en paar lepels water

Mix  het door elkaar ..is het te dik  nog wat water extra erbij.

Warm het op in een pannetje.

Ondertussen doe je alle ingrediënten bij elkaar voor de gekruide olie.

Puree op een bord en een beetje gekruide olijfolie erover het is erg lekker.

Een lekker bijgerecht ,past overal bij.


Maak jouw eigen website met JouwWeb