Limabonen puree is vlug klaar ,weer eens wat anders dan knolselderijpuree die ook heel lekker is .
Blik open , in de keukenmachine of staafmachine pureren .
even opwarmen klaar .
Er zitten veel eiwitten en vezels in.
Oke ik maak het lekker met wat gekruide olijfolie.
Wat hebben we nodig
1 blik Limabonen (Jumbo )
1 lepel citroensap
1 lepel olijfolie
paar lepels water
Gekruide olijfolie
2 lepels olijfolie
chilivlokken naar smaak
uien of knoflook pijpjes anders knoflookpoeder
Provincaanse kruiden
We gaan beginnen ;het is vlug klaar er zit vrij weinig zout in een blik Lima bonen maar ik spoel ze toch een keer .
Limabonen in vergiet even met koud water spoelen,
Doe in je machine die er een puree van maakt met olijfolie citroensap en paar lepels water
Mix het door elkaar ..is het te dik nog wat water extra erbij.
Warm het op in een pannetje.
Ondertussen doe je alle ingrediënten bij elkaar voor de gekruide olie.
Puree op een bord en een beetje gekruide olijfolie erover het is erg lekker.
Een lekker bijgerecht ,past overal bij.
Maak jouw eigen website met JouwWeb