Een groot bord groente  met biefstuk en kruidenboter 

Zo lekker en je buikje is rond van al het   gezonde eten

Iedereen zal dit wel eens gemaakt hebben, ik schrijf het toch even op

Voor 2 pers,

 

4 ons spercieboontjes

300 gram kastanjechampignons

1 gele paprika

1 sjalot

2 tenen knoflook

peterselie

lenteui

scheutje kookroom

halve zoutarme bouillontablet

peper

roomboter

 

Boontjes schoonmaken en koken van tevoren

Champignons, paprika ,ui en knoflook snijden.

Roomboter in de pan

Champignons bakken en ui en knoflook erbij 

Paprika meebakken

Zijn de boontjes gaar afgieten kruiden erbij wat kookroom .

Ondertussen is mijn vlees klaar en we gaan lekker eten.

 

Biefstuk dit keer en ik heb er wat kruidenboter bij gemaakt.

 





Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.