Je kent ze wel die supergrote kanstanjechampignons die we portobello`s noemen.

Ze zijn lekker om te vullen .

Ik eet ze meestal als lunchegerecht

Dit is een vegetarische  gevulde portobello met groente


Voor deze gevulde portobello hebben we nodig

 

2 portobello`s

een kwart venkel 

10kastanje champignons

sjalot 

ongeveer 6 snoeptomaatjes

geraspte mozzarella

peper uit de molen

basilicum

olijfolie

 


Oven voorverwarmen op 200 graden

venkel ui en champignons in reepjes snijden, niet te grof

Bakken in olijfolie begin met de ui en de rest volgt 

Ook de tomaatjes op het laats.

zwarte peper erover.

Laat het 10 minuten zachtjes bakken.

steeltje uit Portobello halen en mee bakken.

Portobello`s in ovenschaal leggen.

na 10 minuten bakken de portobello`s er mee vullen .

Geraspte kaas er over en de oven in voor 20 minuten.

Uit de oven en verse baslicum erover strooien.

 






Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb