Je kent ze wel die supergrote kanstanjechampignons die we portobello`s noemen.
Ze zijn lekker om te vullen .
Ik eet ze meestal als lunchegerecht
Dit is een vegetarische gevulde portobello met groente
Voor deze gevulde portobello hebben we nodig
2 portobello`s
een kwart venkel
10kastanje champignons
sjalot
ongeveer 6 snoeptomaatjes
geraspte mozzarella
peper uit de molen
basilicum
olijfolie
Oven voorverwarmen op 200 graden
venkel ui en champignons in reepjes snijden, niet te grof
Bakken in olijfolie begin met de ui en de rest volgt
Ook de tomaatjes op het laats.
zwarte peper erover.
Laat het 10 minuten zachtjes bakken.
steeltje uit Portobello halen en mee bakken.
Portobello`s in ovenschaal leggen.
na 10 minuten bakken de portobello`s er mee vullen .
Geraspte kaas er over en de oven in voor 20 minuten.
Uit de oven en verse baslicum erover strooien.
Reactie plaatsen
Reacties