Het is nog steeds erg warm in Spanje en ik heb al een tijdje pastinaak in de koelkast liggen en vandaag maar eens opmaken.

Normaal hoef je pastinaak niet te schillen maar deze die iets te lang liggen schil ik even.

Ik heb al sepia`s om te bakken en van hele fijne aspergesheb ik een salade gemaakt

Gebakken pastinaak uit de airfryer past er echt bij

Niks erbij gewoon eenvoudig


Ik nam 2 pastinaken

olijfolie

witte peper

provinciale kruiden


Snijd de pastinaken in plakken van een halve cm dik ongeveer

Strooi er wat kruiden over en sprenkel wat olijfolie erop even met de handen mengen 

alles tegelijk in de airfryer

airfryer op 200 graden voor ongeveer een kwartier

Een keertje omschudden tussendoor

Ik vind ze lekker met wat mayonaise

 

Lekker voor thuis of op vakantie

Simpel ,lekker en vlug klaar.

Eet smakelijk