Heerlijke saus ...waarom ik alleen foto`s van mijn bordje heb gemaakt en niet van de saus apart
snap ik ook niks van maar het zei zo.
Maar ik wil het toch even delen want deze saus is het einde.
Hier alleeen over de vis te zien, maar reken maar het ging ook over de broccoli en die werd er ook zo lekker door.
Saus niks van over gebleven.
Ik ga het vlug opschrijven.
Saus voor 2 personen vis en groente
30 g roomboter
1 sjalot
1 teen knoflook
150 g room of kookroom
2 lepels zoutarme mosterd
1 eetlepel mosterdzaadjes
2 lepels citroensap
1 eetlepel dille
peterselie
paar blaadjes salie
peper
Roomboter in de pan sjalot en knoflook heel fijn snipperen en in de boter zachtjes smoren.
tot het zacht is met de salieblaadjes mogen mee smoren.
Als de uitjes zacht zijn de room erbij laat het even aan de kook komen .
mosterd erbij en alle kruiden (Nog niet de peterselie) +citroensap.
Laat het even inkoken tot het dik genoeg is .
Op het laatst de peterselie erbij.
Mijn groente is klaar .
de kabeljauw word gebakken.
We gaan lekker eten.
Reactie plaatsen
Reacties