Heerlijke saus ...waarom ik alleen foto`s van mijn bordje heb gemaakt en niet van de saus apart

snap ik ook niks van maar het zei zo.

Maar ik wil het toch even delen want deze saus is het einde.

Hier alleeen over de vis te zien, maar reken maar het ging ook over de broccoli en die werd er ook zo lekker door.

Saus niks van over gebleven.

Ik ga het vlug opschrijven.


Saus voor 2 personen vis en groente

30 g roomboter

1 sjalot 

1 teen knoflook

150 g room of kookroom

2 lepels zoutarme mosterd

1 eetlepel mosterdzaadjes

2 lepels  citroensap

1 eetlepel dille

peterselie

paar blaadjes salie

peper


Roomboter in de pan sjalot en knoflook heel fijn snipperen en in de boter zachtjes smoren.

tot het zacht is met de salieblaadjes mogen mee smoren.

 

Als de uitjes zacht zijn de room erbij  laat het even aan de kook komen .

mosterd erbij en alle kruiden (Nog niet de peterselie) +citroensap.

Laat het even inkoken tot het dik genoeg is .

Op het laatst de peterselie erbij.

Mijn groente is klaar .

de kabeljauw word gebakken.

We gaan lekker eten.

 





Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.