Eeen heerlijke combinatie van groente met de heerlijke kruidige tahinsaus

Tahin komt uit het middenoosten en is een pasta van sesamzaadjes ,rijk en romig van smaak en er is niets toegevoegd .

Elke supermarkt verkoopt het en anders deTurkse of Marokkaanse winkel

Hier beschrijf ik de boontjes de linken van de andere recepten geef ik ook door

Hoef je niet te zoeken

Maak als allereerste de tahinsaus.

De tomaatjes kun je ook in de oven roosteren .




Voor 2 personen

 

4 ons spercieboontjes

1 a 2 uien

peper uit de molen

halve theelepel komijnzaad

1 a 2 lepels balsamicoazijn

lenteui

olijfolie


Boontjes schoonmaken en doormidden snijden.

Kook ze gaar zoals je gewend bent

Ondertussen uien in dunnen ringen snijden

Bak ze aan in olijfolie

Na een paar minuten giet er de balsamico azijn over de peper en komijnpoeder.

Laat de uien langzaam zacht worden.

Bonen gaar, doe ze  bij het uimengsel en goed omscheppen.

En leg ze op de schaal met de tahinsaus en tomaatjes

De smaak van de tahinsaus word nog lekkerder omdat het warm word van de boontjes.

Knip of snijd er de lenteuitjes overheen 

Wij aten het met de kipdijfiletmet mozzarella...en we hadden er genoeg aan


EET SMAKELIJK





Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb