Eeen heerlijke combinatie van groente met de heerlijke kruidige tahinsaus
Tahin komt uit het middenoosten en is een pasta van sesamzaadjes ,rijk en romig van smaak en er is niets toegevoegd .
Elke supermarkt verkoopt het en anders deTurkse of Marokkaanse winkel
Hier beschrijf ik de boontjes de linken van de andere recepten geef ik ook door
Hoef je niet te zoeken
Maak als allereerste de tahinsaus.
De tomaatjes kun je ook in de oven roosteren .
Voor 2 personen
4 ons spercieboontjes
1 a 2 uien
peper uit de molen
halve theelepel komijnzaad
1 a 2 lepels balsamicoazijn
lenteui
olijfolie
Boontjes schoonmaken en doormidden snijden.
Kook ze gaar zoals je gewend bent
Ondertussen uien in dunnen ringen snijden
Bak ze aan in olijfolie
Na een paar minuten giet er de balsamico azijn over de peper en komijnpoeder.
Laat de uien langzaam zacht worden.
Bonen gaar, doe ze bij het uimengsel en goed omscheppen.
En leg ze op de schaal met de tahinsaus en tomaatjes
De smaak van de tahinsaus word nog lekkerder omdat het warm word van de boontjes.
Knip of snijd er de lenteuitjes overheen
Wij aten het met de kipdijfiletmet mozzarella...en we hadden er genoeg aan
EET SMAKELIJK
Reactie plaatsen
Reacties