Een salade tijdens de lunch vult goed ik heb het heel eenvoudig gehouden .

omdat ik   weet dat ik `s avonds wat meer koolhydraten eet.

Probeer daar altijd rekening mee te houden.

Je kunt het altijd nog aanvullen met een gekookt eitje, blikje vis of rosbief.

Maar gisteren 3 eieren en garnalen bij de Foe yong hai...even een dagje niks hahaa.

 


Voor  1pers.

 

Rucolasla

kwart komkommer

6 cherrytomaten

verse munt 

2 rondjes geitenkaas

granaatappelpitjes (ik heb ze altijd in huis)

Tahinsaus

olijfolie

peper

De tahinsaus had ik ook over van de geroosterde groente...je kunt het 5 dagen bewaren



Groente klein snijden geitenkaas verbrokkelen en wat olijfolie over sprenkelen en wat peper

Wat kleine lepeltjes tahin saus verdelen

En je heb een lekkere lunch salade



Maak jouw eigen website met JouwWeb