Een lekkere curry ga ik maken ..word wel weer eens tijd om wat uit de wereldkeuken klaar te maken
Het is geurig door al de kruiden
Wat heb je nodig 2 personen
250 gram kipdijfilet
1 ui
3 tenen knoflook
1 Spaanse peper
1 rode paprika
2 grote tomaten of handje kleine tomaatjes
klein blikje tomatenpuree
stukje gember van 2 cm
2 lepels Griekse yoghurt
halve theelepel korianderzaad
halve theelepel komijnzaad
1 theelepel curry massala
chilipeper
peper
koriander
citroensap
olijfolie
Knoflook en ui fijn snipperen aanbakken in de olijfolie.
vlees klein snijden.
en kruiden met alle kruiden.
peper en gember klein snijden.
paprika in reepjes.
Knoflook en ui wat aangefruit gember en peper erbij.
dan het gekruide vlees.
Laat het even goed bakken dat het een mooi kleurtje krijgt.
Tomatenpuree erbij even goed doorhusselen.
paprika en tomaten erbij wat bouillon of water en citroensap.
Nog wat curry massala er over strooien.
Laat het een kwartiertje pruttelen.
Griekse yoghurt erbij en gesneden koriander
Naar smaak kan er nog chilipeper bij of gewonen peper.
Ik eet het vandaag met knolselderijpuree en salade.
Ook lekker met spercieboontjes.
Maak jouw eigen website met JouwWeb