Zo gauw het warmer weer word is het gedaan met de soep en eet ik lekkere salades.
Ik maakte deze een dag van tevoren klaar is alles lekker ingetrokken.
Smaakt toch ook wel even anders als de salades uit de supermarkt...lijkt wel of ze er tegenwoordig de suikerpot in leeg gekiept hebben.
Ik was gister op bezoek en ik nam een hapje heksenkaas ..zo mierzoet ..is echt niet lekker meer
Dus zodoende maak ik al alles zelf en dan is er ook geen zout in en de suiker is weg
Eiersalade is altijd lekker en nu met groente erdoorheen nog een gezonde salade ook.
De koolrabi erdoor is noodzakelijk ...die moest gewoon op en het was een verrassend goede beslissing
Hoe heb ik hem gemaakt.
5 eieren
1 koolrabi
handje walnoten
kwart komkommer
ijsbergsla
bieslook
peterselie
verse knoflookpijpjes (uit mijn kruidentuin)
augurk (Kesbeke)
3 lepels mayonaise
1 lepel zoutarme mosterd
1 lepel wijnazijn
1 theelepel gerookte paprikapoeder
witte peper
zwarte peper uit de molen
chilivlokken
Eieren hard koken laten schrikken en pellen.
In grove stukken snijden.
Koolrabi schillen en in kleine blokjes snijden.
Alle kruiden erbij mosterd azijn en mayonise.
En meng alles goed door elkaar.
Noten in stukken hakken of breken en er doorheen scheppen.
Zo zet je het een nachtje weg.
En lekker eten met;
Sla op je bord de eiersalade met koolrabi komkommer kleinsnijden en augurk
Wat bieslook erboven knippen en lekker eten
EET SMAKELIJK
Reactie plaatsen
Reacties
dat ziet er lekker uit.
ga ik morgen maken,
dank voor het recept.