Ik heb een leuk klein springvormpje en daar kan ik best wat lekkers in maken voor de lunch
Met spinazie vind ik wel lekker .
Spinazie is ook supergezond kha 0.6 gram per 100g
Bron van kalium en calcium.
Ik ga gelijk aan de slag..
Springvorm invetten en oven voor verwarmen op 180 graden.
Ik maak hem als lunch en eet er 2 dagen van.
Je kunt deze prima als diner eten en eet je hem helemaal op ,er zitten genoeg voedinsstoffen in en er hoeft niks meer bij.
Als vegetarische maaltijd zeer geschikt.
Voor 2 pers. als lunch voor kleine springvorm ..Wil je voor een grote springvorm gaan ,alles verdubbelen .
Ongeveer 150 gram spinazie
1 grote of 2 kleine champignons
2 eieren
1 peper
1 knoflookteen
2 rondjes geitenkaas
handje pecannoten
olijfolie
zwarte peper
1 lepel harissa
vel bakpapier
Pepertje en knoflook klein snijden.
Olijfolie in de pan en alles aanfruiten met de in plakken een stukken gesneden champignons.
Na 5 minuten spinazie toevoegen en op hoog vuur laten slinken kruiden erbij.
Op het laatst de noten ,breek ze een keer.
Eieren loskloppen in een schaal doe er het spinaziemengsel bij.
Goed door elkaar roeren.
Bakpapier in de ingevette springvorm en het spinaziemengsel erin .
Bovenop druk je de gescheurde stukken geitenkaas erin en nog een paar noten bovenop.
De spingvorm gaat voor een klein half uurtje de oven in op 180 graden
Na een half uur de springvorm eruit en maak hem gelijk open en er af halen
Bakpapier kan er ook voorzichtig af gehaald worden
Laat het even afkoelen en dan lekker eten
EET SMAKELIJK !!!!
Reactie plaatsen
Reacties