Ik heb een leuk klein springvormpje en daar kan ik best wat lekkers in maken voor de lunch 

Met spinazie vind ik wel lekker .

Spinazie is ook supergezond  kha 0.6 gram per 100g

Bron van kalium en calcium.

Ik ga gelijk aan de slag..

Springvorm invetten en oven voor verwarmen op 180 graden.

Ik maak hem als lunch en eet er 2 dagen van.

Je kunt deze prima als diner eten en eet je hem helemaal op ,er zitten genoeg voedinsstoffen in en er hoeft niks meer bij.

Als vegetarische maaltijd zeer geschikt.

 


Voor 2 pers. als lunch voor kleine  springvorm ..Wil je voor een grote springvorm gaan ,alles verdubbelen .

Ongeveer 150 gram spinazie

1 grote of 2 kleine champignons

2 eieren

1 peper

1 knoflookteen

2 rondjes geitenkaas

handje pecannoten

olijfolie

zwarte peper 

1 lepel harissa

 

vel bakpapier



Pepertje en knoflook klein snijden.

Olijfolie in de pan  en alles aanfruiten met de in plakken een stukken gesneden champignons.

Na 5 minuten spinazie toevoegen en op hoog vuur laten slinken kruiden erbij.

Op het laatst de noten ,breek ze een keer.

Eieren loskloppen in een schaal doe er het spinaziemengsel bij.

Goed door elkaar roeren.

Bakpapier in de ingevette springvorm en het spinaziemengsel erin .

Bovenop druk je de gescheurde stukken geitenkaas erin en nog een paar noten bovenop.

De spingvorm gaat voor een klein half uurtje de oven in op 180 graden

Na een half uur de springvorm eruit en maak hem gelijk open en er af halen 

Bakpapier kan er ook voorzichtig af gehaald worden

Laat het even  afkoelen en dan lekker eten

EET SMAKELIJK !!!!

 







Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb