Lekker visrolletjes gevuld met groente en een romig sausje er overheen.
Nog wat losse groente die niet in de vis paste, wokte ik even en aten we erbij niet op de foto
met knolselderijpuree.
Wat hebben we nodig voor 2 pers:
3 ons scholfilet
handje wortelen ;julliëne gesneden
handje boontjes
lente ui
viskruiden (zalmkruiden van Euroma)
peper uit de molen
lepel citroensap
1 lepel mosterd zoutarm
theelepel mosterdzaadjes
100 gr Boursin cuisine
Begin met de bonen en wortels schoon te maken ,snijden en beetgaar te koken
Visfilet door midden snijden
vis kruiden met de viskruiden de peper en wat citroensap
Oven voor verwarmen op 180 graden
ovenschaal invetten
Leg op elk stuk visfilet wat reepjes wortel boontjes en lente ui
Rol de vis op en leg in de ovenschaal
Ga door tot alle vis opgerold is.
Boursin cuisine met mosterd, mosterdzaad en citroensap mengen en op de visrolletjes leggen.
Zet de schaal in de oven voor 20minuten
De vis is gaar
Lekkker smullen maar
Reactie plaatsen
Reacties