Lekker visrolletjes gevuld met groente en een romig sausje er overheen.

Nog wat losse groente die niet in de vis paste, wokte ik even en aten we erbij niet op de foto 

met knolselderijpuree.

Wat  hebben we nodig voor 2 pers:

 

3 ons scholfilet

handje wortelen ;julliëne gesneden

handje boontjes

lente ui

viskruiden (zalmkruiden van Euroma)

peper uit de molen 

lepel citroensap

1 lepel mosterd zoutarm 

theelepel mosterdzaadjes

100 gr Boursin cuisine  

 

Begin met de bonen  en wortels schoon te maken  ,snijden en beetgaar te koken

Visfilet door midden snijden

vis kruiden met de viskruiden de peper en wat citroensap

Oven voor verwarmen op 180 graden

ovenschaal invetten

Leg op elk stuk visfilet wat reepjes wortel boontjes en lente ui

Rol de vis op en leg in de ovenschaal

 

 



Ga door tot alle vis opgerold is.

Boursin cuisine met mosterd, mosterdzaad en citroensap mengen en op de visrolletjes leggen.

Zet de schaal in de oven voor 20minuten 

De vis is gaar 

Lekkker smullen maar








Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.