Eimuffins is gewoon lekker en gezond , je kunt ze voor een paar dagen tegelijk maken

Heel makkelijk om mee te nemen ,want koud zijn ze ook lekker.

Je kunt het maken met restjes groente die je in huis heb en kruiden met wat jij lekker vind.


Ik neem ;

6 eieren

1 sjalot

1 teen knoflook

handje spinazie

kwart rode puntpaprika

2 champignons

klein handje Mozzarella geraspte kaas

2 lepels tomatenpuree (Delmonte)

peper uit de molen

paprikapoeder

k0mijnpoeder

olijfolie om te bakken en om muffinvorm in te smeren


Ik begin met de muffinvorm met olie in te smeren

oven voorverwarmen op 180 graden

 ui ,knoflook gesnipperd aanfruiten in koekenpan met olijfolie

gesneden paprika en in stukjes gesneden champignon erbij

als alles bijna gaar is de spinazie erbij

even bakken tot spinazie geslonken is peper en komijnzaad er over strooien

 

Ondertussen de eieren met tomatenpuree en de kruiden goed doorkloppen of mixen

 

Groente mengsel in de muffinvorm verdelen 

eimengsel erover schudden

beetje geraspte kaas er over schudden

 

Plaats in de oven ongeveer 20 minuten

Als de muffins gaar zijn ...kun je uitproberen met een satè prikker zit er niks aan is het gaar

Ovendeur openzetten en  warmte uit...En dan hopelijk zakken ze niet gelijk in

Na 5 minuten uit de oven halen en lekker eten  met wat sla

Mijn man vind ze ook lekker en ik bewaar er een paar voor de dag erop.




Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.